Velkommen til Nørrebro Taekwondo Klub

Denne hjemmeside er vores medlemssystem, hvor nye kan oprette en profil og tilmelde sig et hold. Det er også her man kan tilmelde sig graduering og stævner.

Du kan se hvilke hold vi har og træningstider ved at klikke linket "Træningstider" i menuen til venstre.
Hvis du gerne vil prøve Taekwondo får du 3 gratis timer før du skal beslutte dig. Du kan allerede starte i dag, da alle hold har nybegyndere. Skriv til os på KLUB@SONBONG.DK eller ring til Karla 3583 5745, som er i klubben mandag til onsdag fra kl 16 til 18. Så skal de nok sørge for at træneren ved at du kommer.

Du kan til enhver tid melde dig ud af klubben ved, at under "Mine tilmeldinger" vælge dit hold og derefter "Klik her for at udmelde dig". Der refunderes ikke for den periode du har forudbetalt. Hvis du har gæld i klubben kan du ikke melde dig ud automatisk, men skal sende en mail til klub@sonbong.dk og lave en aftale om din gæld inden udmeldelse er muligt.

Alt tilmelding og betaling foregår elektronisk via vores system KlubModul.
Start med at trykke på OPRET PROFIL
Når du har oprettet en profil skal du tilmelde dig dit hold. Du vælger hold ved at klikke på menuen HOLDTILMELDING.

Vores kontingentpriser er:

Pr. halvår Puslinge (4-6 år): kr. 700,- pr. halvår. Børn (7 - 18 år): kr. 850,- pr. halvår

Voksne: kr. 1050,- pr. halvår.

Systemet giver automatisk familierabat på 15%. For at opnå automatisk familierabat skal medlemmerne oprettes med samme hjemmeadresse.

Her i klubben har vi ophævet den traditionelle kontingentsæson som kører fra 1/1 til 31/12. Du betaler altid et halvt år af gangen fra den dato du meldte dig ind i klubben.

Hvis du også skal købe en Taekwondo-dragt gør du det også i KlubModul ved at vælge menuen SHOP - her kan du købe en dragt med hvis bælte fra 210 - 290 kr. Beltalt med dit dankort og print en kvittering, som du tager med til næste træning hvor du får dragten udleveret.
 
NTK er Danmarks største Taekwondo klub med 300+ medlemmer. Vi har masser af plads med egen biograf og motionsrum.
 
Taekwondo DM 2013 Odense
 
Opvisning på den røde plads
 
LEGO World 2015
 
  TV2 Nyhederne 2016