Alle hold er åbne hold, hvilket betyder at de er åbne for nybegyndere og prøvetræning (dette gælder dog ikke kamphold)

Hvis du ønsker at prøve taekwondo møder du bare op til det hold, som passer din alder. Du er også meget velkommen til at kontakte os i forvejen, så vi kan stå klar og vise dig rundt først.

Vores hold er opdelt efter alder og ikke niveau inspireret af Team Danmarks ”aldersrelateret træningskoncept ATK”, hvilket gør det nemmere at finde træningskammerater på ens egen alder. De fleste hold har dog flere trænere, hvilket giver mulighed for at udfordre både begyndere og øvet.

100 Puslinge 4-6 år, masser af motorisk træning, samt indlæring af samarbejde og at modtage kollektive instruktioner.

200 Børn 7-10 år, taekwondo og fysisk grundtræning i højt tempo.

300 Børn 11-17 år, traditionel taekwondo suppleret med fysiske øvelser og lege.

400 Voksenhold 18+, traditionel taekwondo suppleret med fysiske øvelser og selvforsvar. Torsdagstræningen er dog kamptræning på begynderniveau.

500 Kamp 15+, klubbens stævneaktive kamphold

Børnekamp og pigekamp er klubbens stævneaktive kamphold for børn.

UC Kamp, Udviklingscenter Copenhagen Taekwondo Center er en talent- og elitetræning for de bedste kæmpere i Storkøbenhavn.

Yogatimer er inkluderet i din kontingent.

Den fysiske træning om fredagen er et tilbud for alle klubbens medlemmer.

Kl. 17- 18 Fysisk træning med spredte i power output, hvilket betyder, at træningen er til tilrettelagt således, at forskellige muskelgrupper rammes med forskellige intensitet. Træningen køres i Tabata-relatere system, hvor de fleste af kroppens muskler berøres. På dansk, en sjov træningsform, hvor man får lidt sved på panden.

 
Kl.18-19 Styrketræningen går i alt sin enkelthed ud på at rammet området aller øverst på powerkurven, med helkropsløft. Meningen med denne type træning er, at øget musklernes fyringshastighed, man bliver helt enkelt hurtigere og sidegivensten er, at styrketræning er skade forbygningende.