Instruktør

Sealove Dervishi
Benny Faarvang
Benny Faarvang er gradueret 7. dan (Kukkiwon-godkendt) og klubbens gradueringsansvarlig. Benny er klubbens representant hos Sim Uu, hvor han også underviser som dan-fortræner ved sortbæltegradueringerne.
Benny har trænet taekwondo siden 1985 og har været aktiv i klubben ligesiden og har sammen med sin familie været en bærende kraft for at Nørrebro Taekwondo Klub i dag er landets største.
Udover at stå for klubbens gradueringer træner Benny også vores voksenhold, hvor han altid selv går forrest når øvelserne skal laves. Hans træninger er kendt for at være alsidige, positive og hårde!

 
Stig Kramer
Stig Kramer er cheftræner i Nørrebro Taekwondo Klubs elitesatning "Copenhagen Taekwondo Center" under Dansk Taekwondo Forbund.
 
Stig startede med Taekwondo tilbage i 1982 og har bl.a. trænet og levet i Korea i over 10 år.
Stig har en baggrund som assisterende landstræner i Danmark fra 2002 til 2006 og efterfølgende landstræner for Norge frem til 2012.
Tommy Mortensen

Tommy er en af de mest erfarne trænere i Danmark og har i sine unge år været fast mand på landsholdet og efter endt landsholdskarriere blev Tommy også landsholdstræner.

Udover at være en af de mest erfarne trænere i Danmark er Tommy også en af de mest veluddannet indenfor trænerfaget og har stort set taget alle de vigtige træneruddannelser inden for DIF og  det mærket tydeligt i den struktureret og programsatte undervisning han leverer.
 
Tommy er 7. dan (Kukkiwon) og har været med til at udvikle det børne mon-bælte system vi og andre klubber med stor succes benytter.
Christian Ünal Flindt
Har trænet siden 1995, er gradueret 5. dan Har været på tekniklandsholdet en sæson (2001). Været en del af Danish Taekwondo Demonstration Team (DTDT) siden 2001, heraf 6 år som leder fra 2004-2010. Har været jysk mester i kamp (2004) og medaljetager ved DM (2004).
Danfortræner i Sim Uu
Steen Tiedjen
Max Shaheed Eskildsen
Christian Hansen
Christian er daglig leder og træner på holdet for 4 - 5-årige. Han er ansvarlig for klubbens pædagogiske linje og arbejder med, at alle børn i klubben får mulighed for at udvikle sig i eget tempo.
 
Christian er sort bælte fra Østerbro Taekwondo Klub, har tidligere har været ansat i Dansk Taekwondo Forbund som udviklingskonsulent og har arbejdet i en af de lokale børnehaver.
 

Sammen med Karla skal Christian sikre, at vi fortsat er rigtig gode til at modtage nye familier i klubben og sikre, at alle oplever de gode ting et aktivt liv med taekwondo giver.
 
Hvis du som medlem eller forælder har spørgsmål til trivsel i klubben eller idéer til ting vi kan gøre bedre, så start med at tale med Christian.


Michella Mathiesen
Raivis Zandovskis
Junas Shareef
Sandra Christensen
  Nørrebro Taekwondo Klub - Kampsportens Hus, 2. sal, Frederikssundsvej 6 - 2400 København N - Tlf: 53534663 en løsning fra Klubmodul