Velkommen til Nørrebro Taekwondo Klub (NTK)

Vi er ved at skrifte til nyt telefonsystem, så de næste par dage kan man ikke ringe til os - skriv i stedet en email på klub@sonbong.dk  

Fra 1 marts starter vi udendørs træning i første omgang for voksenholdet og de store børn. Så snart vi har fået flere ude tider kommer også de små børn på græs :)

Imens vi venter på, at vi må åbne igen kan vi varmt anbefale, at slå vejen forbi vores YouTube kanal hvor du kan finde massere af taekwondo øvelser du kan lave derhjemme - det gælder også jer som venter på at komme til prøvetræning :)

Vi har både videoer til vores børnehold og vores voksenhold

NØRREBRO TAEKWONDO YOUTUBE KANAL 

NØRREBRO TAEKWONDO INSTAGRAM

NØRREBRO TAEKWONDO FACEBOOK 

I Nørrebro Taekwondo har vi følgende hold:

  • Børn 4 - 5 år
  • Børn 6 - 7 år
  • Børn 8 - 10 år

  • Unge 11 - 17 år

  • Voksne

Se skemaet under Træningstider.

Lige nu har vi desværre venteliste på alle vores hold. Hvis I er interesserede i at blive skrevet op, så skriv en mail til klub@sonbong.dk, og så vil vi kontakte jer, når der kommer en åbning. 
 
Vil du prøve taekwondo?
Vi tilbyder tre gratis prøvetimer, så du kan nå at afprøve taekwondo, før du melder dig ind. Kunne du tænke dig at komme til prøvetræning, skal du skrive en mail til klub@sonbong.dk, og så finder vi en dag, der passer dig.
 
Bemærk at mulighed for prøvetræning er den første træningsdag i ugen. Det vil sige mandag for Børn 4 - 5 år og Unge 11 - 17 år; og tirsdag for Børn 6 -7 år og Børn 8 - 10 år. Voksenholdet er åbent for prøvetræning både mandag og onsdag.
For at første prøvetræning kan blive en god oplevelse, er det vigtigt, at I kommer 15 minutter før træningen starter den dag, vi har aftalt. Så kan vi nå at vise jer rundt, og I kan nå at møde trænerne, inden træningen begynder.
 
I Nørrebro Taekwondo har vi et stort, socialt aktivt voksenhold, med et godt mix af lokale fra Nørrebro og udlændinge, som arbejder og studerer i København. Mest af alt er vi dog en børne- og ungdomsforening, og vi er stolte af, at fordelingen mellem piger og drenge er nogenlunde lige stor.

Vi har både frivillige og ansatte trænere, og vi har også ansat personale i vores modtagelse samt en pædagogisk medarbejder til at støtte op om vores børnehold.

Børn elsker at blive dygtige, og i Nørrebro Taekwondo hjælper vi vores medlemmer med deres drømme, uanset om det er at komme på landsholdet eller bare blive den bedste udgave af sig selv.

 

 

  

 

Kontingentet betales for seks måneder ad gangen, og priserne er som følger:

  • MON børn (4 - 7 år): 700 kr. (117 kr. pr/md)

  • KUP Børn og unge (8 - 17 år): 850 kr. (142 kr. pr/md)

  • Voksne (fra 18 år): 1.050 kr. (175 kr. pr/md)

Priserne er inklusiv licens (250 kr.) til Dansk Taekwondo Forbund.